De Pintelier, Groningen

Ons favoriete borrelhapje: Droge worst, fuet en ossenworst

De keuze is reuze
De Pintelier is in 1997 begonnen als een pilot van Jupiler en inmiddels uitgegroeid tot een (Belgisch) speciaalbieren-café met 28 tapkranen en meer dan 150 bieren van de fles. Ons assortiment, de sfeer, gastvriendelijkheid én de keuze is allemaal reuze.

Vleeschwaar_hotspot-0390Vleespank
De droge worst, fuet en ossenworst komen van de Hanos en de lokale middenstand (Kaaskop). Een belangrijk onderdeel van deze plank is de versheid: we halen bijna elke dag zelf en bewaren gekoeld en geportioneerd. De manier waarop we onze vleesplank presenteren met dubbeldonker brood van de lokale bakker, maakt het verhaal helemaal af.

Vleeschwaartip van de chef
Zorg dat je de lokale leverancier niet vergeet en denk aan de presentatie!

Vleeschwaar_hotspot-0308 Vleeschwaar_hotspot-0331 Vleeschwaar_hotspot-0348 Vleeschwaar_hotspot-0409