Over Naomi van As.

Naomi van As IMG_8270Hockeyster van het Nederlands elftal Naomi van As is als topsportster veel met gezonde voeding bezig, maar vergeet ook zeker niet te genieten. Ze heeft aan den lijve ondervonden dat fysieke prestaties achteruit hollen als ze niet voldoende goede voedingsstoffen binnenkrijgt. Geen speciaal dieet, maar wel veel gezonde verse voedingsmiddelen om reserves na het trainen weer aan te vullen.Favorieten“Kipfilet staat bovenaan mijn lijstje, ik heb het eigenlijk altijd wel in huis en eet het echt veel. Het is mager en er zitten eiwitten in. Als ik mezelf een keertje wil verwennen eet ik graag mortadella,  rauwe ham, gebraden gehakt of Berliner leverworst.”
Mmmm“Speltbrood met kipfilet, avocado en komkommer of salade met Serranoham, asperges en ei.”
Hoe “Ik vind vleeswaren heerlijk op brood of cracker, maar gebruik ze ook graag in een salade of hoofdgerecht.”
Memoires“Tot op de middelbare school kreeg ik van mijn moeder brood mee met salami of Berliner leverworst. Superlekker, maar van de salami stonk mijn hele tas en dat vond ik als puber niet heel cool.”
Motto:Ik kijk zelf niet heel veel vooruit, maar geniet vooral zo veel mogelijk van het hier en nu! Pluk de dag dus.”
Tip“Zelf koop ik vleeswaren het liefst biologisch, daarvoor hoef je niet trouwens niet per se naar de slager want in de meeste supermarkten vind je ook biologische vleeswaren in het vers schap of bij de bediening.”
Niet missenNaomi heeft een wekelijkse column in de vorm van een fotodagboek in het tijdschrift Flair.
Kijk voor meer informatie op mijn Facebook

Recepten van Naomi van As.