Van Smulweb

Vleeschwaar vleeswaren recept gevulde rosbief

Ben jij op zoek naar het ideale voorgerecht? Deze rosbief rolletjes zijn snel, makkelijk én onwijs lekker. Smullen maar!

Vleeschwaar vleeswaren recept gevulde rosbief

Makkelijk én lekker

Bereidingstijd

Bereiden: 15 minuten

Boodschappenlijst

voor 4 personen

  • Peper en zout
  • Halve krop ijsbergsla (fijn gesneden)
  • 1 lente-ui in ringetjes
  • 2 eelepels dille (fijngehakt)
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 tomaten (gehalveerd)
  • 4 radijsjes in dunne reepjes
  • 4 sla bladeren
  • 4 eetlepels cottage cheese (Hüttenkase)
  • 4 takjes dille
  • 8 plakken rosbief (iets dikker gesneden)

Stappenplan

Stap 1: Meng de mayonaise, lente-ui, fijngesneden dille en Hüttenkase in een kom. Vul hiermee de gehalveerde tomaten. (Je houdt nog wat over.)
Stap 2: Roer de fijngesneden ijsbergsla en de radijs reepjes door de rest van het mayonaise mengsel, en mix het geheel tot een salade.
Stap 3: Leg de plakken rosbief op een plank en bestrooi ze met wat peper en zout.
Stap 4: Leg op elk plakje een deel van de salade en rol de rosbief op. Prik de rolletjes zonodig vast met een prikker.
Stap 5: Smullen maar!

Serveertip
Leg op ieder bord een blaadje sla, en leg daarop 2 gevulde rosbief rolletjes.
Garneer de bordjes vervolgens met een halve tomaat, wat radijsjes en een takje dille.

Share this Post

About the Author
Smulweb

Smulweb

Op dit inspiratieplatform voor food-lovers vind je elke dag nieuwe inspiratie voor je dagelijkse maaltijd, etentjes met vrienden of de lekkerste taarten.

Maak een eigen pagina aan en bewaar daar je favoriete recepten en deel ze met vrienden of familie. Zoek recepten op ingrediënt, kies recepten uit talloze categorieën, laat je inspireren door vragen, expertise of recepten van andere bezoekers of deel zelf.

Onder ‘Wiki’ lees en leer je alles over voedingsmiddelen, kruiden en seizoensgroenten. Lekker koken en genieten van pure en verse ingrediënten is iets wat we weer vaker thuis doen. Mede door de vele inspirerende kookprogramma’s op televisie en omdat we niet altijd wekelijks uit eten willen of kunnen. Internet maakt het heel easy en toegankelijk om inspiratie op te doen en met elkaar te delen en Smulweb is daarvoor de perfecte online hotspot.

Niet missen
Smult is hét kooktijdschrift van Smulweb met daarin altijd ruim 60 maakbare recepten van de lekkerste cheesecake tot aan een verrassende risotto. Alles staat stap voor stap uitgelegd. Smult staat vol tips en recepten van top- en thuiskoks en geeft antwoord op brandende kookvragen, allemaal in een fris inspirerend hip jasje.
Voor meer informatie en een preview ga naar www.smult.nl

kijk voor meer informatie en recepten
http://www.smulweb.nl/