Happy Tosti, Den Haag / Leiden / Hoofddorp

Ons favoriete broodje: Tosti Pizza Meatlovers

Wilde tosticreaties
Happy Tosti is een lunchrestaurant dat net even anders is dan alle anderen lunchtentjes. Bij ons bestaat het team van medewerkers namelijk voor meer dan de helft uit mensen met een arbeidsbeperking. Samen bedenken, maken en serveren we de meest wilde tosticreaties. Hier gebruiken we zoveel mogelijk biologische en gezonde producten voor. We hebben op het moment drie vestigingen: een in Den Haag, een in Leiden en een in Hoofddorp. Een echte eyecatcher in de zaken zijn de schommels die sommige stoelen vervangen; al schommelend kun je aan tafel zitten terwijl je jouw favoriete tosti eet.

Vleeschwaar_hotspot-0993

Tosti Pizza Meat Lover
De Tosti Pizza Meat Lover is een heerlijk knapperige tosti, op wit, meergranen of donker zonnebloembrood die het beste van twee culinaire werelden combineert. Bereid met een mix van chorizo en salami, kruidige Italiaanse pizzasaus, mozzarella en Parmezaanse kaas. Daar bovenop nog verse rucola. Wat het echt afmaakt? Deze tosti wordt geserveerd door de meest happy medewerkers van Nederland!

Tip van de chef
Onze vleeswarentip is om te experimenteren: probeer verschillende vleeswaren met elkaar te combineren, zoals bij de Tosti Pizza. Zo zijn salami en chorizo erg anders van smaak, maar wel zeer complementair!

Vleeschwaar_hotspot-0971  Vleeschwaar_hotspot-0931 Vleeschwaar_hotspot-0975  Vleeschwaar_hotspot-0990